tulin joulua viettämään porukoitteni luokse ja mukaan raahasin tietysti ison määrän lankoja, puikkoja ja virkkauskoukkuja. eilen tein kirpparilta löydön, ison pussillisen lankoja, vain kahdella eurolla..:) oli kyllä tarkoitus että nyt en vähään aikaan osta lankoja mut mut...ei tollasta 'löytöä' voi ohittaa!!

täällä maalla on hyvä palvelu kun kirjastoautokin kurvaa iha pihaan asti. tosin voi johtua siitä et täällä pikkukylällä ku ei niitä lainaajia niin kauheasti ole ja meidän perheessä kuitenki niitä on n. 7kpl kerralla. :D joten kävin äsken lainaamassa käsityölehtiä ison pinon, nyt eiku suunnittelemaan ja toteuttamaan!

paksusta punaisesta ja valkoisesta huovasta leikkelin piparkakkumuottien mukaan sydämiä ja enkeleitä, niistä tulee ihan kivoja joulukuusen  koristeita. nyt ku vaan se kuusi löytyisi! yön aikana oli satanut n. 20cm lunta joten ei niin kiva lähtee rämpimään tuonne metsään kuusen perässä..

seuraavaksi on tiedossa virkatun enkelin tärkkäys. kävin juuri tärkkäysohjeita googlettamassa. pitäisi vaan löytää juuri sopivan muotoinen jutska johon tuon enkelin asettaisi että saisi kauniin helman. ohjeessa luki et sokeritoppa olisi juuri se sopivan muotoinen mut..enhän mä edes tiiä mikä se on! lehti oli tosin seitkyt luvulta. :) pitänee lähtee äitin kaappeja tutkii jos jotain löytyisi.