fiilis on ku persiille ammutulla karhulla joten ajattelin taas yrittää väkertää jotai keskeneräisiä töitä enemmän valmiiks, jospa se vähä rauhottais mieltä.

siskon pienimmälle tytölle oon tekemässä laukkua joka on nyt tässä vaiheessa:

tollanen toinen vielä ja sit kangas sisäpuolelle ja kantohihna...eli on vielä vähä töitä. mut emmä taida kyllä tuoho työhön nyt innostua.

pikkusiskolle tein joululahjaksi neuletunikan mutta siinä olikin liian tiukat hihat joten se on nyt korjauksessa. lisäsin hihaan silmukoita mut nyt niitä tuli ehkä vähän liikaakin kun tuli hieman 'perhoshihan' näköinen:

mut siis alareunaa ei ole vielä ommeltu, siks näyttää tuossa kuvassa vähän hassulta. kokonaisuudessaan tunika näyttää tältä:

oon neulomassa vielä säärystimiä jotka sopii tuon tunikan kanssa yksiin, niittenkin piti valmistua jouluks mut...en vaa jaksanu tehdä siihen mennessä valmiiks kun oli niin paljon kaikkia mielenkiinnon kohteita just sillon elämässä..:D

 

en taida kuitenkaan alkaa mitään käsitöitä nyt tekee, ärsytys on iha liian suuri et jaksais keskittyy mihinkään sellaseen. mitähän keksis et mieli paranis..?? ku ei edes oo mitään eläimiä nyt lähettyvillä, yleensä ne on parasta lääkettä suuttuneeseen oloon. tai sitte ei...