Sainpas laitettuu tänne kuvan hameesta, jonka sain valmiiksi. Virkkasin sen isoveli-langasta ja ohje löytyi novitan talvi 2008-lehdestä. Ei se nyt ihan huippusuoritus ole, tuli ensinnäkin liian pieni ja lyhkäsempi kun miltä lehden kuvassa näytti. Niin ja kuminauha puuttuu vielä vyötäröltä.

Sitten sain myös kolmannen amigurumin valmiiksi. Paitsi tajusin nyt vasta että kaikilta ötököiltäni puuttuu nenä. Haluaisin niille valmiit kirsut, mutta ei löytynyt sellasia mistään askarteluliikkeistä. :( Tarpeeksi pieniä siis, isoja kyllä oli.

Oon tässä joutunut huomaamaan että hienosti laitetuilla geelikynsillä ei oo kauheen kiva virkata, eikä kyllä oikeestaan tehdä mitään. Tuli laitatettua ne hetken mielijohteesta ja nyt vaan toivon et ne kasvaisi äkkiä pois. Kun en haluaisi viilatakkaan niitä, siinähän menisi ikuisuus.. Plus että kynnet on varmaan aika kauheen näköiset sen jälkeen. Tällaset ne nyt on:

Onhan ne nätit, mutta ei oikeestaan mun juttu.

 

 

Niin vaan pitkään kestänyt saikku lähenee loppuaan. Huominen enää ja sitten se rumba taas alkaa. Saikkua kesti melkein kuusi viikkoa, jonka aikana kävin kaksi päivää töissä ja sairastuin sitten influenssaan. Tähän kotona olemiseen on jo tottunut vaikka aluksi oli tosi tylsää, ei keksinyt mitään tekemistä eikä jaksanut keskittyäkkään mihinkään.. Mutta, kai tämä vielä iloksi muuttuu!!!