paljon on tekeleitä työn alla, sais vaan niitä kuvia tänne lisättyä...hankalaa sikäli kun ei ole kotona nettiä, täytyy työpaikan netissä kaikki asiat hoitaa. mut mut...kyllä mä viel niitä kuvia saan tänne laitettuu..

eilen jatkoin takin tuunaamista, ensin värjäsin sen beigestä tummanruskeaksi nitorin konepesuvärillä, sävy ´mocca´. muuten tuli ihan hyvä joo...mut ku en osannut ottaa huomioon ettei vetoketju värjäänny! siinä takissa ku on ne vetskarit päällä, ne reunatkin siis. ja vuorikangas ei myöskään värjääntynyt eikä ompelulangat..mut sen tiesinkin.

eilen siis leikkelin miehen vanhasta talvitakista paksut vuoret takkiini. ratkoin vuorikankaan olkapäille asti ja vähä 'omalla tyylillä' taiteilin takakappaleeseen paksun vuoren kiinni käsin ompelemalla. tänään jatkan etukappaleiden ja hihojen ompelemisella. ja ne vetskarin kangasosat täytyy varmaan perus sivellintä ja ruskeaa tekstiiliväriä käyttäen maalata takin kanssa samansävyisiksi. hieno siitä tulee, päätin niin!

toinen (niistä miljoonasta..) projektini on pyöreän maton virkkaaminen vanhoja paitoja hyväksi käyttäen. siinä vaan tuli ongelma kun matto on nyt halkaisijaltaan n. metrin levyinen ja siihe on uponut jo kaks mieheni isoa t-paitaa, yksi oma t-paita, kaksi mun pitkähihaista ja yksi mieheni siskon vanha paita..nii että mistähän nyt saisin lisää mustia vaatteita joille ei ole enää käyttöä..?? pitää varmaan käydä kerjuulla naapureissa..:)

...