alkais olla jo melkoinen ikävä pikkuisia karvaisia lapsiamme jotka ovat kotona joulua viettämässä..ne niin tykkää touhuta kun jotain, mitä tahansa, laittaa lattialle ja on itekki lattian tasossa

^^ tässä tipu tutkii tohkeissaan mun tavaroita kun levittelin lankoja ym lattioille. välillä täytyy tehdä tarkistus mitä kaikkee sitä kaapeista löytyykään, sit tulee usein uusia ideoita mieleen.

välillä ipanat tekee sellastaki mitä ei sais, ja tietäävät kyllä varsin hyvin mikä on sitä kiellettyä tekemistä!

yön aikana matto oli saanut kyytiä, reunoihin oli jyrsitty isot kolot ja olipa tainnu riemunpissitkin sinne lirahtaa!! siinä sitte hyvin tyytyväisillä ilmeillä ne esitteli aikaansaannostaan mulle. ja ku toruin niitä siitä nii jopas lenti pyllyt ilmaan ja alkoi kamala ralli! nuo ku oikein nauttii siitä et niitä kielletään, aina on seurauksena siitä hirveet rallit ja hyppelyt.

tässäpä meidän 'pitkähiuksi' marsut:

niillä vaan karvat kasvaa, saa nähdä miten pitkäkarvaisia tulee! ne on siis sekarotuisia joten ei ihan tarkalleen tiiä minkänäköisiä niistä loppuusa tulee. nii pitkät tahtoo olla jo korvien välistä karvat et ne roikkuu silmillä ja näkyvyys ei varmaan ihan paras sillo oo. niimpä sit taiteilin rimpuilevalle ipanalle ponihännän, josta se ei todellakaan tykänny yhtään!!

...mut oli se vaan söpö..:D

voi ku on ikävä niitä...:'(